Ngarep > Produk > Kolom Industri Utawa Menara > Kolom Distilasi Industri Utawa Menara > Kolom Distilasi Acetonum Industri Utawa Menara
Kolom Distilasi Acetonum Industri Utawa Menara
  • Kolom Distilasi Acetonum Industri Utawa MenaraKolom Distilasi Acetonum Industri Utawa Menara

Kolom Distilasi Acetonum Industri Utawa Menara

Wuxi Hongdinghua Chemical Equipment Co., Ltd kanthi becik nampani sampeyan tuku Kolom Distilasi Acetonum Industri utawa Menara saka pabrik kita. Kolom Distilasi Acetonum Industri Utawa Menara digunakake digunakake kanggo pemulihan pelarut kayata aseton, diklorometana, silil eter, toluene, lan etil asetat.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wuxi Hongdinghua Chemical Equipment Co., Ltd minangka salah sawijining pabrikan lan supplier Penyulingan Acetonum Industri profesional utawa Menara ing China. Produk kita disertifikasi CE lan duwe stok pabrik, welcome to Grosir Kolom Distilasi Acetonum Industri utawa Menara saka kita. Efisiensi pemisahan dhuwur Menara Distilasi Aseton minangka peralatan menara Distilasi sing umum, lan Wuxi Hongdinghua Chemical Equipment Co., Ltd.(HDH) duwe pengalaman pirang-pirang taun ing ngrancang lan nggawe Menara Distilasi Aseton.

Aseton minangka bahan mentah sintetik organik penting sing digunakake ing produksi resin epoksi, polikarbonat, kaca organik, obat-obatan, pestisida, lan liya-liyane. Iki uga minangka bahan mentah penting kanggo manufaktur anhidrida asetat, alkohol diacetone, kloroform, iodoform, resin epoksi, karet poliisoprene, lan liya-liyane.

Dadi, penting banget kanggo konsentrasi lan daur ulang aseton, Wuxi Hongdinghua Chemical Equipment Co, Ltd. Menara Distilasi Aseton sing dirancang lan diprodhuksi dening HDH nduweni macem-macem aplikasi ing macem-macem industri.

Peralatan Kimia Wuxi Hongdinghua nduweni panjaluk biasa kanggo ngrancang lan nggawe Menara Distilasi Aseton saka para pelanggan nganti pirang-pirang taun. Menara distilasi aseton ditampa kanthi akeh dening para pelanggan ing industri kayata kimia, farmasi, lan perlindungan lingkungan. Menara distilasi aseton akeh digunakake minangka peralatan peralatan transfer massa gas-cair ing produksi. Miturut wujud komponen kontak gas-cair ing njero menara, bisa dipérang dadi Menara Distilasi Aseton Tipe Pengepakan lan Menara Distilasi Aseton Tipe Plat. Menara distilasi aseton jinis piring kalebu operasi countercurrent kontak stepwise, dene menara distilasi aseton jinis Packing kalebu operasi kontak diferensial.

Syarat utama kanggo peralatan menara distilasi aseton ing industri:

Pilihan jinis menara distilasi aseton sing cukup minangka langkah utama ing desain Menara Distilasi Aseton. Nalika milih, ing ngisor iki kudu dianggep.

1. Spesifikasi Bahan

2. Kondisi operasi Menara Distilasi Aseton

3. Kinerja Menara Distilasi Aseton

4. Faktor-faktor sing ana gandhengane karo manufaktur, instalasi, operasi, lan pangopènan Menara Distilasi Aseton.

Indikator kinerja dhasar menara distilasi aseton utamane kalebu:

1. Ngasilake lan flux: Ngasilake nuduhake jumlah materi diproses saben unit wektu, nalika flux nuduhake jumlah materi diproses saben unit wektu ing unit menara salib-bagean.

2. Efisiensi pamisahan: Kanggo menara piring, nuduhake tingkat pamisahan sing bisa ditindakake saben lapisan tray. Menara pengepakan yaiku kapasitas pamisahan saben unit dhuwur saka lapisan pengepakan.

3. Adaptasi lan keluwesan operasional: Kemampuan kanggo adaptasi karo macem-macem sifat materi lan njaga operasi sing stabil lan efisiensi pemisahan sing dhuwur sajrone fluktuasi beban.

4. resistance Cairan: Gulung meksa saka phase gas liwat saben lapisan tray utawa unit dhuwur packing lapisan.

Wuxi Hongdinghua kanthi nimbang faktor ing ngisor iki kanggo pelanggan ing ngrancang lan manufaktur menara distilasi aseton.

1. Biaya Menara Distilasi Aseton

2. Kesulitan instalasi lan pangopènan

3. Faktor kayata linuwih operasional jangka panjang

HDH bakal njaluk sampeyan nyedhiyakake data teknis, parameter lan spesifikasi materi nalika HDH ngrancang lan nggawe sampeyan kaya ing ngisor iki:

1. Jumlah Pakan Bahan Baku saben unit wektu:______

2. Rincian komposisi bahan baku:______

3. Jumlah output ndhuwur menara ______kg / jam, kanthi syarat konsentrasi ______%;

4. Jumlah output ngisor menara ______kg / jam, kanthi syarat konsentrasi ______%;

5. Apa materi duwe sensitivitas termal: ______;Mangga nemtokake: ______

6. Karat: _____

7. Fleksibilitas operasi: ______ wates ndhuwur; ______ Watesan ngisor;

8. Wektu operasi: ______ jam / dina;

9. Suhu banyu adhem (inlet/outlet): ______â ing mangsa panas, ______ â ing mangsa;

10. Suhu banyu adhem (inlet/outlet): ______â;

11. Tekanan uap (gauge pressure): ______MPa

12. Suhu lenga transfer panas: ______â;

13. Lingkungan instalasi: ______ njero ruangan£; ______ ing njaba £

14. Kahanan lingkungan meteorologi

15. Syarat-syarat pemilihan peralatan listrik (Kondisi Sumber Daya Listrik0)______

Rincian menara distilasi aseton

Menara distilasi aseton minangka peralatan transfer massa sing akeh digunakake ing proses produksi kayata kimia, petrokimia, biokimia, farmasi, lan sapiturute.

Sawetara nampan dipasang ing menara distilasi aseton jinis piring, ing ngendi gas ngliwati lapisan cair ing wangun gelembung utawa jet kanggo transfer massa lan panas. Tray minangka komponèn utama menara distilasi aseton jinis piring, sing dipérang dadi rong kategori: tray aliran salib lan tray aliran counter. Aplikasi industri utamane nggunakake tray aliran salib, lan tray aliran salib sing umum digunakake kalebu jinis ing ngisor iki:

â´ Baki tutup gelembung

âµ Baki ayakan

Kaluwihan saka menara tray sieve: struktur prasaja lan biaya murah; Gulung tekanan aliran udara cilik, lan tingkat cairan sing mudhun ing papan cilik. Efisiensi papan kasebut dhuwur.

ⶠBaki katup ngambang

Kaluwihan saka baki tutup float yaiku struktur sing gampang, manufaktur sing trep, biaya murah, lan tingkat bukaan tray sing dhuwur. Nanging, kekurangane yaiku nalika nangani sistem coking lan viskositas dhuwur, piring katup gampang diikat karo nampan, nyebabake jamming lan fenomena liyane sajrone operasi, sing nyuda keluwesan operasi tray.

Kondisi operasi kanggo menara distilasi aseton

Tekanan operasi

Tekanan operasi menara distilasi aseton bisa ditindakake ing tekanan atmosfer, tekanan negatif, lan tekanan. Tekanan duwe pengaruh sing signifikan ing operasi distilasi. Nalika meksa mundhak, volatility relatif saka Cairan campuran bakal suda, kang unfavorable kanggo misahake; Nalika tekanan mudhun, volatilitas relatif bakal nambah, sing migunani kanggo pamisahan. Nanging nalika meksa banget kurang, syarat peralatan dhuwur, lan biaya peralatan mundhak. Ing wektu sing padha, sistem campuran cair aseton-banyu nduweni volatilitas sing relatif dhuwur ing tekanan atmosfer. Mulane, Wuxi Hongdinghua umume nganggo distilasi atmosfer nalika ngrancang.

Kondisi termal pakan

Titik gelembung dipakani

Nggunakake pemanasan uap ora langsung liwat reboiler.

Metode kondensasi kondensor ndhuwur menara lan medium pendinginan.

Suhu kondensasi ing ndhuwur menara kudu ora kurang saka 30 â. Coolant sing umum digunakake yaiku banyu lan udhara, lan banyu pendinginan umume digunakake ing industri. Banyu sing adhem bisa dadi banyu alami saka kali utawa tlaga. Amarga watesan suhu lokal, suhu banyu adhem biasane 10-25 â.

Pemanasan medium kanggo ketel menara

Medium pemanas sing umum digunakake yaiku Steam jenuh. Uap jenuh minangka medium pemanasan sing paling akeh digunakake. Amarga koefisien transfer panas sing dhuwur nalika uap jenuh kondensasi, kacepetan pemanasan bisa dikontrol kanthi akurat kanthi ngganti tekanan uap. Biasane, uap jenuh digunakake minangka medium pemanasan. Uap gampang dipikolehi, resik, lan ora ngrusak tabung pemanas. Biaya Menara Distilasi Aseton bakal suda, struktur menara distilasi Aseton uga ora rumit.

Pamilihan penukar panas

Penukar panas minangka peralatan proses sing umum digunakake ing pirang-pirang lapangan industri utamane ing produksi minyak lan kimia. Ing pabrik kimia, penukar panas bisa dadi pemanas, pendingin, evaporator, lan reboiler.

Exchanger panas cangkang-tabung saiki dadi jinis penukar panas sing paling akeh digunakake ing produksi kimia minangka struktur sing prasaja, kuat, gampang digawe, ana macem-macem bahan logam sing bisa digunakake kanggo nggawe penukar panas. Uga nduweni kapasitas pangolahan gedhe, lan aplikasi sing kuat, utamane ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur dibandhingake karo penukar panas liyane. Saiki minangka piranti pertukaran panas utama ing pabrik kimia.

Kaluwihan saka penukar panas piring tabung tetep yaiku struktur sing prasaja, kompak, lan biaya manufaktur sing murah; Ing njero pipa ora rentan kanggo skala, lan sanajan rereget, gampang diresiki. Kerugian yaiku pangopènan sisih Nihan angel, utamané cocok kanggo kahanan prabédan suhu antarane Nihan lan mbendel tabung cilik, bahan njaba tabung relatif resik, lan ora gampang kanggo ukuran. Dadi ing desain iki, penukar panas piring tabung tetep digunakake, kanthi gas mili ing njaba tabung lan cairan sing mili ing njero tabung.

Pilihan pump

Pumps kimia utamané kalebu Pumps centrifugal, Pumps reciprocating, Pumps Rotary, Pumps vortex, lan sapiturute Amarga karakteristik saka sudhut sawetara, tingkat aliran sudhut, lan sirah sudhut pumps centrifugal, uga ditrapake kanggo macem-macem opsi kontrol kanggo cairan korosif entheng, kayata tingkat aliran seragam, operasi stabil, kejut khusus kurang lan panyerepan kurang saka instalasi, biasane ora perlu kanggo pangopènan sen HD lan panyerepan kurang. pompa rifugal.



Hot Tags: Kolom Distilasi Acetonum Industri utawa Menara, China, Produsen, Pemasok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.